Nejnovější recenze ze sekce Akvarijní krmítka
- Nepřesné dávkování krmiva
- Krmítko sype krmení i na juwel dvířka od akvária
Docela nespokojený . Krmítko neumožňuje přesné dávkování takže jedna dávka je moc velká a o stupeň menší je zase strašně málo ( zkoušel jsem i různě míchat krmiva a výsledek stejný ) . Další problém je že krmítko hází krmivo i na dvířka od akvária a celé se zespoda rosí ... to znamená že tam krmení zůstává a tvoří kaši.... nakonec jsem koupil novější digitální model taky od Juwel a s tím jsem naprosto spokojený.
- Spoľahlivý
- Výborný
- Funkce bez závady
- V některých případech je montáž problematická, ale dá se vyřešit
Funguje jak má, snad jen při dávkování by mohl být tišší. Jinak naprostá spokojenost.
Máme zatim krátce, ale zdá se, že funguje jak má. Není problém umístit i na akvárium zn.Diversa, jen je třeba otevřít vrchní dvířka.
Funguje to tak ják má. Doporučuji.
- Intuitivní ovládání.
- Dobré, že si může akvarista vyzkoušet manuálně kolik krmiva se vysype po nastavení velikosti krmení.
- Součástí balení jsou i baterie.
- Použito zatím minimálně ale funguje.
- Pracuje bez závady
- Zdarma sáček krmení pro ryby
- Baterie součástí balení
- Variabilní mechanismus uchycení
Krmítko mě spíše zklamalo:
- Je obrovské, zhruba velikost sáčku mouky
- Extrémně nepřesné co se týká nastavení aktuálního času. Čas lze nastavit pouze +/- 15 min otočným kolečkem, které má vůli.
- Krmení lze volit pouze v celou či v půl. Není možné krmit kdykoliv. Leda nastavit falešný aktuální čas
- Občas se krmení zpustí dvakrát za sebou, je to vlivem špatně navrženého mechanismu
- Tiká nahlas jak hodiny
- I na první stupeň množství krmení vypadne dávka cca pro 5 ryb. Menší množství volit nelze, leda dávkovač zcela uzavřít, pak vypadnou 2-3 zrníčka.
- Vzduchovací hadička vede do těla strojku, nikoliv do nádoby s krmením. Pochybuji, že skutečně odvětrává krmivo.
Mít tyto informace před nákupem, zvolil bych ze stejného obchodu jiné krmítko, určitě digitální a o něco menší.
- zatím testuji, ale vypadá to dobře ......... funguje jak má
- Výborný provedení.
- Jednoduchost
- Dobře vyřešené umístění
- Velikost dávky se nastavuje obtížně, štvou mě tam ty zaskakávací zoubky, nelze zvyšovat nebo snižovat plynule.
Doporučuji.
Super možnosti časování - až 3xdenně, jednoduché nastavení, dostatečná zásoba krmiva.
- Supr
- Snadná instalace
- 3 programy 12/24/manual
- Jednoduše možnost nastavení množství
Dostačující pro daný účel.
- Pravidelné krmení ryb
- čtyři krmení denně
- i nejmenší dávka je moc velká pro 50 ks neonek
- Rychlost.....
- Blesk je jejich pomalejší bratr
rychlé vyřízení a ochota.,
Zobrazuji 141 - 160 ze 286 recenzí « Předchozí 1...6 7 [ 8 ] 9 10...15 Další »