Nejnovější recenze ze sekce Akvarijní krmítka
- funguje jak má.
- velký rozsah nastavení krmných dávek
Funguje jak má, já jsem si akorát sundal ty první dvířka.
Vločkové krmivo se mi na ně lepilo a občas nevypadlo vůbec nic. Při dalším krmení zase spadl velký kus slepeného krmiva.
Po odstranění dvířek už vše funguje jak má a je to bez problémů.
- Super
- Eheim mne zklamal. Za tu cenu málo muziky. Čekal jsem opravdu více.
- Nekvalitní krmítko, nesedí to proti sobě
Nedoporučuji.
Jediné co na tomto přístroji považuji za chybu je, že se nedá připojit do elektrické sítě a musí se provozovat čistě jen na baterie. Jinak bezvadný výrobek. Jsou zde dvě oddělené násypky, k tomu dva šneci, kteří vytlačují krmivo (lepší než otočná hlava), přesné nastavení času i množství dávkování krmiva. Žádná vlhkost či navlhnutí krmiva uvnitř. Všem vřele doporučuji.
Nevím jak bude fungovat dlouhodobě, vzhledem na vlhkost vzduchu v rybárně. Zatím spokojenost.
Trochu problém mně dělalo vyhledání použitelného prográmku pro nastavení. Ale funguje bezvadně. Krmím jednou za den, takže o zásobník se nemusím starat skoro měsíc.
Dobré krmítko.
- Nespolehlivost
Ano, krmítko vám "nějak" nakrmí, ale dávka není vždy stejná. Pro krmení používejte spíše granule, než vločky. Věnoval jsem týden nastavení, před odjezdem na dovolenou. Po příjezdu jsem zjistil, že z krmítka nevypadává téměř nic.
- praktické
- funguje
- Poměr cena/výkon
- Nějak to funguje
- Neustále řeším optimální nastavení. Množství vysypaného materiálu je závislé na aktuálním obsahu zásobníku.
- Návod mi moc nepomohl
- levne
- naprosto spolehlive
- pokud je umisteno nad vzduchovanim, kapky vody vznikle praskanim bublin muzou proniknout do zasobniku a rozmocit krmivo
- Funguje spolehlivě
- není kompatibilní na neznačková akvária
Snadné nastaven,dobře uchycení.
- Funguje tak jak má
- Excellent product
- Splňuje to co má
kvalita, cena, tradice
Snadné použití...........
- vlhne krmivo
Praktické zařízení, které spolehlivě nakrmí obyvatele akvária v době Vaší nepřítomnosti. Kvalitní zpracování, precizní český návod, baterie jsou součástí balení. Příznivá cena není v tomto případě předzvěstí kompromisů a nepříjemných překvapení. Juwel E1-89000 doporučuji, příště bych vybral stejně.
Zobrazuji 101 - 120 ze 286 recenzí « Předchozí 1...4 5 [ 6 ] 7 8...15 Další »